Nieuws

Expertisecentrum Wervelkolom Klachten Winschoten

In de praktijk van Ton Schrantee is een expertisecentrum voor wervelkolomklachten opgericht. Dit betreft pijnklachten aan de nek, boven- en onderrug. Binnen het expertisecentrum wordt gehandeld conform aanbevelingen geformuleerd in de beroepsinhoudelijke richtlijnen. De individuele behandeling wordt daar waar mogelijk onderbouwd met wetenschappelijke evidentie aangevuld met de jarenlange praktijkervaring door betrokken therapeuten. Naast de (manueel)fysiotherapeut werken mogelijk andere disciplines tezamen aan uw klacht. Hierbij valt te denken aan de ergotherapeut, psychomotorisch therapeut en/of een diëtist.

 
Lees het hele bericht
 

Wil je meer informatie,  bel of mail ons dan even. 

 
Lees het hele bericht
 

 

Valpreventie: Bent u bang om te vallen?

 

Vanaf 15 oktober 2018 organiseren wij weer een cursus valpreventie. De cursus bestaat uit 8 lessen, 's maandag van 11.30 tot 12.30 uur. Op maandag 01 oktober a.s., in de week van de Landelijke Valpreventie,  is er in onze praktijk een inloopuur, van 11.30-12.30,  waarin u informatie over de cursus krijgt, vragen kunt stellen en kunt zien waar de cursus wordt gegeven. Ook zijn er oud-cursisten aanwezig om hun ervaringen te delen. Aanmelden voor de cursus kan vanaf nu.

VOORKOM VALONGELUKKEN: BLIJF IN BEWEGING!!

 

     

 

 
Lees het hele bericht
 

Gratis Fitheidstest voor 55-plussers!

 

Gratis Fitheidstest voor 55-plussers bij Ton Schrantee fysio-en manuele therapie.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bewegen gezond is. Maar wat is nu gezond voor u. Hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen? En hoe fit bent u nu eigenlijk? Een combinatie van verschillende testen en metingen kan uw fitheid in kaart brengen.

 
Lees het hele bericht
 

Praktijk gesloten.

 Op vrijdag 29 december a.s. is onze praktijk de hele dag gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari staan wij weer met veel plezier en enthousiasme voor u klaar! Wij wensen u gezellige kerstdagen en een gezond 2018🎄

 
 

Zorgverzekering 2018.

 In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend. Vergelijk daarom zorgvuldig via:

 

http://www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd 

 
 

Valpreventieweek 2017, 02-08 oktober.

 

VALPREVENTIEWEEK 2017   2 tot 8 oktober  2017  

NATIONALE OUDERENDAG 6 oktober 2017

 

VOORKOM    VALONGELUKKEN:      BLIJF IN BEWEGING !!!!!!!!

 
Lees het hele bericht
 

 Klachten net voor de vakantie? Laat uw vrije dagen niet bederven! De komende zomerweken staan onze fysiotherapeuten voor u klaar. 

 
 

Hemelvaartsdag

 Donderdag 10 mei a.s., Hemelvaartsdag, is de praktijk gesloten. Vrijdag staan wij vanaf 08.30 uur weer voor u klaar!

 
 

 

 I.v.m. Koningsdag, vrijdag 27 april a.s., is de praktijk gesloten.

 

 
Lees het hele bericht
 

Wij starten weer een cursus valpreventie!

31-03-2017

Op 1 mei a.s. starten we weer met een cursus valpreventie.

 
Lees het hele bericht
 

Zwangerschap en bekkenklachten. 

 

Als je zwanger bent of net bevallen kun je last hebben van pijn in je bekken. Klachten kunnen per persoon en per zwangerschap heel verschillend zijn. De één heeft vooral pijn bij het schaambeen, de ander heeft meer last van de onderrug en weer een ander heeft pijn in het stuitje.

 

 

 
Lees het hele bericht
 

28 februari 2017.

Vanaf dinsdag 7 maart a.s. houdt Jan Klaassens van Stel Orthopedie spreekuur in onze praktijk.

Heeft u vragen over blessures of wilt u advies over maatwerk correctiezolen, dan kunt u hiervoor op dinsdagochtend terecht in onze praktijk. U dient wel een afspraak te maken met Stel Orthopedie: 0592-542555.  

 
 

10-10-2017.

Heeft u manuele therapie nodig? Ton en Retze, onze manueel therapeuten, staan voor u klaar! Bij aanmelding wordt u dezelfde dag of uiterlijk de dag erna geholpen. 

 
Lees het hele bericht
 

 31-01-2017

Gratis Fitheidstest voor 55-plussers bij Ton Schrantee fysio-en manuele therapie

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bewegen gezond is. Maar wat is nu gezond voor u. Hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen? En hoe fit bent u nu eigenlijk? Een combinatie van verschillende testen en metingen kan uw fitheid in kaart brengen.

 
Lees het hele bericht
 

Ruimte te huur!

10-02-2017

Ruimte te huur!

Omdat wij het leuk vinden om met andere mensen/disciplines samen te werken, bieden wij ruimte te huur aan.  
Lees het hele bericht
 

Run 2016

 Ook wij zijn weer van de partij tijdens de Run. We hebben een geweldig team op de been weten te krijgen: alle deelnemers heel veel loopplezier!

En natuurlijk staat een aantal van onze collega's voor de lopers klaar om te ondersteunen bij klachten, blessures, vragen etc. U kunt ons vinden bij de medische dienst in de kleine sporthal aan de Stikkerlaan. 

 
 

 

NIEUW!!

Cursus Valpreventie en Valtraining.

Voor wie is deze cursus?

Bent u ouder dan 65 en weleens gevallen of juist bang om te vallen of heeft u problemen met uw balans? Dan kan deelname aan deze cursus zinvol zijn.

In 8 lessen van 1 uur leert U:

Balanstraining, veilig vallen en opstaan, herkennen van en veilig omgaan met gevaarlijke situaties. Tevens krijgt u informatie over veiligheid in en om huis.

De lessen worden gegeven door een hiervoor speciaal opgeleide fysiotherapeut en starten op dinsdag 6 september a.s., tijd  15.00-16.00 uur.

Dinsdag 14 juni a.s. om 15.00 uur is er een demonstratie les en kunt u meer uitleg krijgen over deze cursus. Natuurlijk mag u ons ook bellen voor informatie: 0597-424242.

 

 
Lees het hele bericht
 

 Inmiddels is de prijsuitreiking geweest van de quiz van onze open dag 13 april j.l. Bijna alle bezoekers hebben enthousiast meegedaan.

De uitslag:

De eerste prijs, een prachtig fotoboek van oud Winschoten, is gewonnen door Jacky Luchies (2 fouten).

De tweede prijs, een maand gratis fysiofitness, is gewonnen door Janneke Middelkamp (2 fouten).

De overige prijswinnaars (allen 4 fouten) hebben een cd met foto's van oud Winschoten gekregen of een stappenteller.

De cd's zijn beschikbaar gesteld door Dhr. Rendering (ook de ontwerper van het fotoboek). Daarvoor nogmaals onze hartelijke dank! 

 
Lees het hele bericht
 

Op 10 mei a.s. start Ilja, van Iljayogaenzo, bij ons in de praktijk met yogalessen. De lessen zijn van 19.30 tot 20.30 uur, iedere dinsdagavond. De kosten bedragen 8 euro per les.

Voor meer informatie of opgave:

www.iljayogaenzo.nl

info@iljayogaenzo.nl

06-46235117

 
Lees het hele bericht