Nieuws

 Onze praktijk is op Goede Vrijdag, 19 april 2019, gewoon geopend.

Tweede Paasdag zijn we gesloten en dinsdag 23 april staan we weer voor u klaar.

Wij wensen iedereen hele fijne Paasdagen!!

 
 

Wat gebeurt er, behalve fysiotherapie, nog meer in onze praktijk!?

 U kunt ook bij ons terecht voor:

*medische massage therapie, Josephine van der Woude

 *diëtiste van Elfit, Ingrid Klok

*Zwanger en Fit , Natasja Hilverts

*psychomotorische therapie, Marije van der Meer

*pedicure en schoonheidssalon, Ciska Abrahams

 
Lees het hele bericht
 

Zorgverzekering 2019.

In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend.

De Consumentenbond heeft op haar website alle informatie over zorgverzekeringen gratis en voor iedereen beschikbaar. 

Vergelijk dus zorgvuldig via:

http://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering

 
 

Nieuw!! Samenwerkingsverband met een psychomotorisch therapeut.

Vanaf 24 oktober 2018 gaan wij een samenwerking aan met Marije van der Meer, psychomotorisch therapeut. Een nieuwe discipline onder ons dak. In bijgaande tekst kunt u lezen wat Marije doet en wat zij eventueel voor u kan betekenen.    

 
Lees het hele bericht
 

Expertisecentrum Wervelkolom Klachten Winschoten

In de praktijk van Ton Schrantee is een expertisecentrum voor wervelkolomklachten opgericht. Dit betreft pijnklachten aan de nek, boven- en onderrug. Binnen het expertisecentrum wordt gehandeld conform aanbevelingen geformuleerd in de beroepsinhoudelijke richtlijnen. De individuele behandeling wordt daar waar mogelijk onderbouwd met wetenschappelijke evidentie aangevuld met de jarenlange praktijkervaring door betrokken therapeuten. Naast de (manueel)fysiotherapeut werken mogelijk andere disciplines tezamen aan uw klacht. Hierbij valt te denken aan de ergotherapeut, psychomotorisch therapeut en/of een diëtist.

 
Lees het hele bericht
 

Wil je meer informatie,  bel of mail ons dan even. 

 
Lees het hele bericht
 

 

Valpreventie: Bent u bang om te vallen?

 

Vanaf 15 oktober 2018 organiseren wij weer een cursus valpreventie. De cursus bestaat uit 8 lessen, 's maandag van 11.30 tot 12.30 uur. Op maandag 01 oktober a.s., in de week van de Landelijke Valpreventie,  is er in onze praktijk een inloopuur, van 11.30-12.30,  waarin u informatie over de cursus krijgt, vragen kunt stellen en kunt zien waar de cursus wordt gegeven. Ook zijn er oud-cursisten aanwezig om hun ervaringen te delen. Aanmelden voor de cursus kan vanaf nu.

VOORKOM VALONGELUKKEN: BLIJF IN BEWEGING!!

 

     

 

 
Lees het hele bericht
 

Zorgverzekering 2018.

 In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend. Vergelijk daarom zorgvuldig via:

 

http://www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd 

 
 

 

 I.v.m. Koningsdag, vrijdag 27 april a.s., is de praktijk gesloten.

 

 
Lees het hele bericht
 

Ruimte te huur!

10-02-2017

Ruimte te huur!

Omdat wij het leuk vinden om met andere mensen/disciplines samen te werken, bieden wij ruimte te huur aan.  
Lees het hele bericht
 

Maandag 5 februari 2018 heeft onze praktijk weer een audit gedaan om de status Plus Praktijk te behouden. We hebben deze audit met glans doorstaan!

PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma's bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten en het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.

Patiënten en zorgverzekeraars vragen om kwaliteit. Met de Plus Praktijk status tonen we aan over deze kwaliteit te beschikken.