Terug naar Nieuws

Covid-19 revalidatie

Ervaart u klachten na Covid-19-besmetting?

Uw fysiotherapeut helpt u graag!

Als u besmet bent geweest met het Covid-19-virus kunt u nog lange tijd klachten ervaren, zoals:

 

  • Gewichtsafname
  • Verminderde conditie en uithoudingsvermogen
  • Vermoeidheid
  • Verlies van spiervolume/kracht

Ga voor een verwijzing naar uw huisarts of specialist en maak dan snel een afspraak met een van onze fysiotherapeuten. Deze fysiotherapeut kent het klachtenbeeld en helpt u door middel van kracht- en conditietraining snel weer in conditie te komen. De fysiotherapeut helpt u ook met het (opnieuw) aanleren van dagelijkse basisvaardigheden, die door uw Corona-besmetting achteruit zijn gegaan.

 

De eerste 50 behandelingen voor uw herstel van Covid-19 worden na verwijzing gedurende het eerste half jaar vanuit de basisverzekering vergoed. Na 50 behandelingen kan uw fysiotherapeutische begeleiding nog worden verlengd na doorverwijzing door een specialist. U kunt, ondanks de lockdown, gerust naar onze praktijk komen. We voldoen ruimschoots aan alle hygiënestandaarden.

Voor uw én onze veiligheid!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contactgegevens:

0597-424242

Fysio@tonschrantee.nl

 

 
 

Bekijk ook

Zorgverzekering in 2022

29 december 2021. Bent u in het nieuwe jaar nog goed verzekerd voor fysiotherapie? Controleer of er iets is gewijzigd in uw polis, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U heeft nog tot en met 31 december om van zorgverzekeraar te veranderen, mocht u dat willen. Blijft u bij dezelfde zorgverzekeraar, maar wilt u een ander pakket, dan kan dat nog gewijzigd tot 1 februari 2022. Onze praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. 
 
Lees het hele bericht

Coronamaatregelen tot 15 januari 2022.

21-12-2021 Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen zaterdag zijn er wijzigingen betreffende de fysiofitness. Helaas mogen er, in eerste instantie t/m 14 januari 2022, geen fysiofitness activiteiten plaatsvinden. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact met ons op via de mail of telefonisch. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, waarvan wij u zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden. In verband met de feestdagen zijn wij vrijdag 24 en vrijdag 31 december gesloten. Wij wensen u gezellige feestdagen en een gezond en positief 2022.
 
Lees het hele bericht

Wijzigingen i.v.m. verscherpte coronamaatregelen.

01-12-2021  Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen vrijdag zijn er wijzigingen betreffende de fysiofitness:   Na 17.00 uur mag er geen fysiofitness meer plaatsvinden.  In overleg kan men tijdelijk instromen in een ander uur. Als u dit wilt neemt u dan even contact met ons op. Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM en houden u op de hoogte.  
 
Lees het hele bericht