Terug naar Nieuws

WVV, Nico Jager en Ton Schrantee slaan handen wederom ineen.

 18 maart 2021.

Sportcentrum Nico Jager, Ton Schrantee Fysio- en Manuele Therapie en WVV hebben de samenwerking van de afgelopen jaren verlengd. Leden van WVV kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de sportvoorzieningen van Nico Jager en WVV heeft in samenwerking met Sportcentrum Nico Jager en Ton Schrantee een gestructureerde werkwijze voor hersteltrainingen ingericht.

 

 

 

Op vertoon van een geldige ledenpas van WVV kan men tegen gereduceerd tarief een abonnement afsluiten bij het sportcentrum, waar WVV ook gebruik gaat maken van de faciliteiten die er zijn voor hersteltrainingen. Voor geblesseerde spelers van het 1e en 2e elftal van de senioren stelt Ton Schrantee Fysio- en Manuele Therapie een Behandelplan op, dat door een instructeur van Nico Jager aangevuld wordt met een Trainingsplan. De geblesseerde sporter wordt bij de uitvoering begeleid door instructeurs van het sportcentrum met gebruikmaking van de faciliteiten van de sportschool.

Met deze samenwerking hoopt WVV snelle revalidatie van geblesseerde spelers te kunnen bewerkstelligen én wordt een belangrijke vervolgstap gezet richting een toekomstbestendige relatie tussen alle partijen.  De basis is er: waardering en erkenning van elkaars kwaliteiten. Een goede basis om op effectieve en efficiënte wijze deze mooie samenwerking verder uit te bouwen!

 
 

Bekijk ook

Wij zijn 18 mei i.v.m. Hemelvaartsdag en 29 mei, Tweede Pinksterdag gesloten! Fijne dagen!   Team, Ton Schrantee fysio en Manuele Therapie  
 
Lees het hele bericht

Koningsdag 27 april 2023

Wij zijn donderdag 27 april i.v.m. koningsdag en vrijdag 28 april gesloten. Maandag 1 mei staan wij weer voor u klaar.   Fijne koningsdag!
 
Lees het hele bericht

Koningsdag 27 april 2022

Wij zijn koningsdag gesloten en staan vanaf donderdag 28 april weer voor u klaar. Fijne koningsdag!    
 
Lees het hele bericht