Terug naar Nieuws

WVV, Nico Jager en Ton Schrantee slaan handen wederom ineen.

 18 maart 2021.

Sportcentrum Nico Jager, Ton Schrantee Fysio- en Manuele Therapie en WVV hebben de samenwerking van de afgelopen jaren verlengd. Leden van WVV kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de sportvoorzieningen van Nico Jager en WVV heeft in samenwerking met Sportcentrum Nico Jager en Ton Schrantee een gestructureerde werkwijze voor hersteltrainingen ingericht.

 

 

 

Op vertoon van een geldige ledenpas van WVV kan men tegen gereduceerd tarief een abonnement afsluiten bij het sportcentrum, waar WVV ook gebruik gaat maken van de faciliteiten die er zijn voor hersteltrainingen. Voor geblesseerde spelers van het 1e en 2e elftal van de senioren stelt Ton Schrantee Fysio- en Manuele Therapie een Behandelplan op, dat door een instructeur van Nico Jager aangevuld wordt met een Trainingsplan. De geblesseerde sporter wordt bij de uitvoering begeleid door instructeurs van het sportcentrum met gebruikmaking van de faciliteiten van de sportschool.

Met deze samenwerking hoopt WVV snelle revalidatie van geblesseerde spelers te kunnen bewerkstelligen én wordt een belangrijke vervolgstap gezet richting een toekomstbestendige relatie tussen alle partijen.  De basis is er: waardering en erkenning van elkaars kwaliteiten. Een goede basis om op effectieve en efficiënte wijze deze mooie samenwerking verder uit te bouwen!

 
 

Bekijk ook

Zorgverzekering in 2022

29 december 2021. Bent u in het nieuwe jaar nog goed verzekerd voor fysiotherapie? Controleer of er iets is gewijzigd in uw polis, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U heeft nog tot en met 31 december om van zorgverzekeraar te veranderen, mocht u dat willen. Blijft u bij dezelfde zorgverzekeraar, maar wilt u een ander pakket, dan kan dat nog gewijzigd tot 1 februari 2022. Onze praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. 
 
Lees het hele bericht

Coronamaatregelen tot 15 januari 2022.

21-12-2021 Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen zaterdag zijn er wijzigingen betreffende de fysiofitness. Helaas mogen er, in eerste instantie t/m 14 januari 2022, geen fysiofitness activiteiten plaatsvinden. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact met ons op via de mail of telefonisch. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, waarvan wij u zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden. In verband met de feestdagen zijn wij vrijdag 24 en vrijdag 31 december gesloten. Wij wensen u gezellige feestdagen en een gezond en positief 2022.
 
Lees het hele bericht

Wijzigingen i.v.m. verscherpte coronamaatregelen.

01-12-2021  Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen vrijdag zijn er wijzigingen betreffende de fysiofitness:   Na 17.00 uur mag er geen fysiofitness meer plaatsvinden.  In overleg kan men tijdelijk instromen in een ander uur. Als u dit wilt neemt u dan even contact met ons op. Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM en houden u op de hoogte.  
 
Lees het hele bericht