Terug naar Nieuws

WVV, Nico Jager en Ton Schrantee slaan handen wederom ineen.

 18 maart 2021.

Sportcentrum Nico Jager, Ton Schrantee Fysio- en Manuele Therapie en WVV hebben de samenwerking van de afgelopen jaren verlengd. Leden van WVV kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de sportvoorzieningen van Nico Jager en WVV heeft in samenwerking met Sportcentrum Nico Jager en Ton Schrantee een gestructureerde werkwijze voor hersteltrainingen ingericht.

 

 

 

Op vertoon van een geldige ledenpas van WVV kan men tegen gereduceerd tarief een abonnement afsluiten bij het sportcentrum, waar WVV ook gebruik gaat maken van de faciliteiten die er zijn voor hersteltrainingen. Voor geblesseerde spelers van het 1e en 2e elftal van de senioren stelt Ton Schrantee Fysio- en Manuele Therapie een Behandelplan op, dat door een instructeur van Nico Jager aangevuld wordt met een Trainingsplan. De geblesseerde sporter wordt bij de uitvoering begeleid door instructeurs van het sportcentrum met gebruikmaking van de faciliteiten van de sportschool.

Met deze samenwerking hoopt WVV snelle revalidatie van geblesseerde spelers te kunnen bewerkstelligen én wordt een belangrijke vervolgstap gezet richting een toekomstbestendige relatie tussen alle partijen.  De basis is er: waardering en erkenning van elkaars kwaliteiten. Een goede basis om op effectieve en efficiënte wijze deze mooie samenwerking verder uit te bouwen!

 
 

Bekijk ook

Hemelvaart 2021

Dinsdag 11 mei 2021. Donderdag 13 mei (Hemelvaart) en vrijdag 14 mei is de praktijk gesloten. Wij wensen iedereen een fijn weekend! Maandag 17 mei a.s. staan wij weer voor u klaar. 
 
Lees het hele bericht

Covid-19 revalidatie

Ervaart u klachten na Covid-19-besmetting? Uw fysiotherapeut helpt u graag! Als u besmet bent geweest met het Covid-19-virus kunt u nog lange tijd klachten ervaren, zoals:   Gewichtsafname Verminderde conditie en uithoudingsvermogen Vermoeidheid Verlies van spiervolume/kracht
 
Lees het hele bericht

Praktijk open voor reguliere zorg.

 05-02-2021 Werkt u ook nog steeds thuis aan de keukentafel? En krijgt u last van uw houdings- en bewegingsapparaat? Gelukkig zijn wij er om u te ondersteunen. Ook kunt bij ons terecht voor een herstelprogramma na besmetting met COVID-19. Verder zijn wij normaal geopend voor alle reguliere behandelingen, dit alles natuurlijk binnen de geldende regels van het RIVM. Heeft u vragen? Bel of mail ons even: 0597-424242 of fysio@tonschrantee.nl.
 
Lees het hele bericht