Terug naar Nieuws

Coronamaatregelen tot 9 februari 2021.

03-02-2021

Door de afgekondigde lock-down  staan heel veel beroepsgroepen voor een ongewone uitdaging. We maken een bijzondere tijd door. De fysiotherapiepraktijken mogen gelukkig openblijven, zij het in aangepaste vorm.

Eén op één behandeling in de behandelkamer en één op één behandeling in de oefenzaal, de medische trainingstherapie, gaan gewoon door. De fysiofitness en de hydrotherapie stoppen wel, in ieder geval tot 9 februari 2021 en waarschijnlijk tot 02 maart 2021, zoals het er nu uitziet. Daarna hopen we iedereen gezond en wel weer terug te zien!

 We zetten de maatregelen zoals die nu van toepassing zijn nog even op een rij:

 

*  geen handen geven bij binnenkomst

*  handen wassen bij binnenkomst

*  hoesten en niezen in de elleboog

*  papieren zakdoekjes gebruiken en na gebruik weggooien

*  wij hanteren de anderhalve meter maatregel

*  kleedkamer te gebruiken door max 1 persoon, alleen jas ophangen en schoenen wisselen

*  douches zijn buiten gebruik

*  een gevulde bidon van huis meenemen

*  apparaten in de oefenzaal na gebruik schoonmaken

*  toiletgebruik minimaliseren

*  geen lakens op de behandelbanken, wilt u een grote handdoek meenemen van huis

*  alleen naar de praktijk komen, indien mogelijk

*  komt niet te vroeg, 5 minuten van tevoren is vroeg genoeg

*  rekening houden met de looplijnen in de praktijk

*  mondkapje verplicht bij binnenkomst en in de openbare ruimtes!!

Heeft u of één van uw huisgenoten klachten, of bent u in aanraking geweest met een bevestigde coronapatiënt korter dan 14 dagen geleden, komt u dan niet naar de praktijk. Bellen voor overleg kan altijd!   

 

 
 

Bekijk ook

Zorgverzekering in 2022

29 december 2021. Bent u in het nieuwe jaar nog goed verzekerd voor fysiotherapie? Controleer of er iets is gewijzigd in uw polis, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U heeft nog tot en met 31 december om van zorgverzekeraar te veranderen, mocht u dat willen. Blijft u bij dezelfde zorgverzekeraar, maar wilt u een ander pakket, dan kan dat nog gewijzigd tot 1 februari 2022. Onze praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. 
 
Lees het hele bericht

Coronamaatregelen tot 15 januari 2022.

21-12-2021 Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen zaterdag zijn er wijzigingen betreffende de fysiofitness. Helaas mogen er, in eerste instantie t/m 14 januari 2022, geen fysiofitness activiteiten plaatsvinden. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact met ons op via de mail of telefonisch. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, waarvan wij u zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden. In verband met de feestdagen zijn wij vrijdag 24 en vrijdag 31 december gesloten. Wij wensen u gezellige feestdagen en een gezond en positief 2022.
 
Lees het hele bericht

Wijzigingen i.v.m. verscherpte coronamaatregelen.

01-12-2021  Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen vrijdag zijn er wijzigingen betreffende de fysiofitness:   Na 17.00 uur mag er geen fysiofitness meer plaatsvinden.  In overleg kan men tijdelijk instromen in een ander uur. Als u dit wilt neemt u dan even contact met ons op. Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM en houden u op de hoogte.  
 
Lees het hele bericht