Terug naar Nieuws

Praktijk open voor reguliere zorg.

 05-02-2021

Werkt u ook nog steeds thuis aan de keukentafel? En krijgt u last van uw houdings- en bewegingsapparaat? Gelukkig zijn wij er om u te ondersteunen. Ook kunt bij ons terecht voor een herstelprogramma na besmetting met COVID-19. Verder zijn wij normaal geopend voor alle reguliere behandelingen, dit alles natuurlijk binnen de geldende regels van het RIVM. Heeft u vragen? Bel of mail ons even: 0597-424242 of fysio@tonschrantee.nl.

 
 

Bekijk ook

Zorgverzekering in 2022

29 december 2021. Bent u in het nieuwe jaar nog goed verzekerd voor fysiotherapie? Controleer of er iets is gewijzigd in uw polis, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U heeft nog tot en met 31 december om van zorgverzekeraar te veranderen, mocht u dat willen. Blijft u bij dezelfde zorgverzekeraar, maar wilt u een ander pakket, dan kan dat nog gewijzigd tot 1 februari 2022. Onze praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. 
 
Lees het hele bericht

Coronamaatregelen tot 15 januari 2022.

21-12-2021 Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen zaterdag zijn er wijzigingen betreffende de fysiofitness. Helaas mogen er, in eerste instantie t/m 14 januari 2022, geen fysiofitness activiteiten plaatsvinden. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact met ons op via de mail of telefonisch. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, waarvan wij u zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden. In verband met de feestdagen zijn wij vrijdag 24 en vrijdag 31 december gesloten. Wij wensen u gezellige feestdagen en een gezond en positief 2022.
 
Lees het hele bericht

Wijzigingen i.v.m. verscherpte coronamaatregelen.

01-12-2021  Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen vrijdag zijn er wijzigingen betreffende de fysiofitness:   Na 17.00 uur mag er geen fysiofitness meer plaatsvinden.  In overleg kan men tijdelijk instromen in een ander uur. Als u dit wilt neemt u dan even contact met ons op. Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM en houden u op de hoogte.  
 
Lees het hele bericht