Terug naar Nieuws

Herstart fysiofitness

 17-01-2022

 

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen vrijdag mogen we vandaag weer beginnen met fysiofitness in de zaal.

We houden ons aan de maatregelen van het RIVM en houden u op de hoogte.

 
 

Bekijk ook

Koningsdag 27 april 2022

Wij zijn koningsdag gesloten en staan vanaf donderdag 28 april weer voor u klaar. Fijne koningsdag!    
 
Lees het hele bericht

Zorgverzekering in 2022

29 december 2021. Bent u in het nieuwe jaar nog goed verzekerd voor fysiotherapie? Controleer of er iets is gewijzigd in uw polis, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U heeft nog tot en met 31 december om van zorgverzekeraar te veranderen, mocht u dat willen. Blijft u bij dezelfde zorgverzekeraar, maar wilt u een ander pakket, dan kan dat nog gewijzigd tot 1 februari 2022. Onze praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. 
 
Lees het hele bericht

Coronamaatregelen tot 15 januari 2022.

21-12-2021 Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen zaterdag zijn er wijzigingen betreffende de fysiofitness. Helaas mogen er, in eerste instantie t/m 14 januari 2022, geen fysiofitness activiteiten plaatsvinden. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact met ons op via de mail of telefonisch. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, waarvan wij u zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden. In verband met de feestdagen zijn wij vrijdag 24 en vrijdag 31 december gesloten. Wij wensen u gezellige feestdagen en een gezond en positief 2022.
 
Lees het hele bericht