Terug naar Nieuws

Zorgverzekering 2019.

In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend.

De Consumentenbond heeft op haar website alle informatie over zorgverzekeringen gratis en voor iedereen beschikbaar. 

Vergelijk dus zorgvuldig via:

http://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering

 
 

Bekijk ook

Nieuw!! Kinderfysiotherapeut i.o.

Marije Koning, kinderfysiotherapeut i.o. komt ons team versterken. En daar zijn we blij mee. Vanaf dinsdag 4 december 2018 kunt u voor uw baby, peuter, kleuter of zoon/docher tot 18 jaar een afspraak met haar maken. Marije legt in onderstaand stukje kort uit wat de kinderfysiotherapeut voor u en uw kind(je) kan betekenen. 
 
Lees het hele bericht

Nieuw!! Samenwerkingsverband met een psychomotorisch therapeut.

Vanaf 24 oktober 2018 gaan wij een samenwerking aan met Marije van der Meer, psychomotorisch therapeut. Een nieuwe discipline onder ons dak. In bijgaande tekst kunt u lezen wat Marije doet en wat zij eventueel voor u kan betekenen.    
 
Lees het hele bericht

Expertisecentrum Wervelkolom Klachten Winschoten

In de praktijk van Ton Schrantee is een expertisecentrum voor wervelkolomklachten opgericht. Dit betreft pijnklachten aan de nek, boven- en onderrug. Binnen het expertisecentrum wordt gehandeld conform aanbevelingen geformuleerd in de beroepsinhoudelijke richtlijnen. De individuele behandeling wordt daar waar mogelijk onderbouwd met wetenschappelijke evidentie aangevuld met de jarenlange praktijkervaring door betrokken therapeuten. Naast de (manueel)fysiotherapeut werken mogelijk andere disciplines tezamen aan uw klacht. Hierbij valt te denken aan de ergotherapeut, psychomotorisch therapeut en/of een diëtist.
 
Lees het hele bericht