Terug naar Nieuws

Valpreventieweek 2017, 02-08 oktober.

 

VALPREVENTIEWEEK 2017   2 tot 8 oktober  2017  

NATIONALE OUDERENDAG 6 oktober 2017

 

VOORKOM    VALONGELUKKEN:      BLIJF IN BEWEGING !!!!!!!!

 

Valongelukken bij ouderen vormen een onderschat en toenemend probleem. Per jaar komen meer dan 80.000 ouderen op de spoedeisende hulp terecht na een val.

Belangrijkste oorzaken zijn afname van kracht en reactievermogen en verstoring van de balans.

In de NATIONALE WEEK van de VALPREVENTIE van 2-8 oktober 2017 wordt er in heel Nederland in de media extra aandacht aan besteed.

 

KOM OOK IN BEWEGING  en DOE MEE!!

 

Ton  Schrantee Fysiotherapie aan de Bovenburen  104 a in Winschoten  start op maandag 9 oktober 2017  weer  een cursus VALPREVENTIE  van 11.30  tot 12.30 uur ( 8 lessen)

Tevens kunt u bij ons terecht voor Fysiofitness, dit is een combinatie van kracht en conditietraining onder begeleiding van een fysiotherapeut.

 

 INFORMATIE :

wilt u meer informatie over de cursus Valpreventie  of over het volgen van Fysiofitness ,dan kunt u  langskomen in de Week van de VALPREVENTIE :op maandag 2 oktober van 11.30 – 12.30 uur.

Er staat  dan een hindernisparcours klaar, zodat u zelf kan uitproberen hoe  evenwichts-en balanstraining gaat, en zijn er oud-cursisten aanwezig die hun ervaringen met u willen delen.

Ook kan iedereen vrijblijvend een valanalysetest  doen, dit is een eenvoudige vragenlijst waarmee wij uw valrisico kunnen bepalen.

GRIJP UW KANS,  LAAT U INFORMEREN en KOM IN BEWEGING!!

Contact: Ton Schrantee Fysiotherapie , Bovenburen 104-a, tel;  424242

www.tonschrantee.nl

 
 

Bekijk ook

Praktijk gesloten.

 Op vrijdag 29 december a.s. is onze praktijk de hele dag gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari staan wij weer met veel plezier en enthousiasme voor u klaar! Wij wensen u gezellige kerstdagen en een gezond 2018🎄
 
Lees het hele bericht

Zorgverzekering 2018.

 In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend. Vergelijk daarom zorgvuldig via:   http://www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd 
 
Lees het hele bericht
 Klachten net voor de vakantie? Laat uw vrije dagen niet bederven! De komende zomerweken staan onze fysiotherapeuten voor u klaar. 
 
Lees het hele bericht