Terug naar Nieuws

Valpreventieweek 2017, 02-08 oktober.

 

VALPREVENTIEWEEK 2017   2 tot 8 oktober  2017  

NATIONALE OUDERENDAG 6 oktober 2017

 

VOORKOM    VALONGELUKKEN:      BLIJF IN BEWEGING !!!!!!!!

 

Valongelukken bij ouderen vormen een onderschat en toenemend probleem. Per jaar komen meer dan 80.000 ouderen op de spoedeisende hulp terecht na een val.

Belangrijkste oorzaken zijn afname van kracht en reactievermogen en verstoring van de balans.

In de NATIONALE WEEK van de VALPREVENTIE van 2-8 oktober 2017 wordt er in heel Nederland in de media extra aandacht aan besteed.

 

KOM OOK IN BEWEGING  en DOE MEE!!

 

Ton  Schrantee Fysiotherapie aan de Bovenburen  104 a in Winschoten  start op maandag 9 oktober 2017  weer  een cursus VALPREVENTIE  van 11.30  tot 12.30 uur ( 8 lessen)

Tevens kunt u bij ons terecht voor Fysiofitness, dit is een combinatie van kracht en conditietraining onder begeleiding van een fysiotherapeut.

 

 INFORMATIE :

wilt u meer informatie over de cursus Valpreventie  of over het volgen van Fysiofitness ,dan kunt u  langskomen in de Week van de VALPREVENTIE :op maandag 2 oktober van 11.30 – 12.30 uur.

Er staat  dan een hindernisparcours klaar, zodat u zelf kan uitproberen hoe  evenwichts-en balanstraining gaat, en zijn er oud-cursisten aanwezig die hun ervaringen met u willen delen.

Ook kan iedereen vrijblijvend een valanalysetest  doen, dit is een eenvoudige vragenlijst waarmee wij uw valrisico kunnen bepalen.

GRIJP UW KANS,  LAAT U INFORMEREN en KOM IN BEWEGING!!

Contact: Ton Schrantee Fysiotherapie , Bovenburen 104-a, tel;  424242

www.tonschrantee.nl

 
 

Bekijk ook

Wil je meer informatie,  bel of mail ons dan even. 
 
Lees het hele bericht

Valpreventie: Bent u bang om te vallen?

  Valpreventie: Bent u bang om te vallen?   U kunt vanaf maandag 9 april van 11.30 tot 12.30 uur bij Ton Schrantee fysio- en manuele therapie deelnemen aan een valpreventie programma.    
 
Lees het hele bericht

Gratis Fitheidstest voor 55-plussers!

  Gratis Fitheidstest voor 55-plussers bij Ton Schrantee fysio-en manuele therapie. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bewegen gezond is. Maar wat is nu gezond voor u. Hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen? En hoe fit bent u nu eigenlijk? Een combinatie van verschillende testen en metingen kan uw fitheid in kaart brengen.
 
Lees het hele bericht