Terug naar Nieuws

Valpreventieweek 2017, 02-08 oktober.

 

VALPREVENTIEWEEK 2017   2 tot 8 oktober  2017  

NATIONALE OUDERENDAG 6 oktober 2017

 

VOORKOM    VALONGELUKKEN:      BLIJF IN BEWEGING !!!!!!!!

 

Valongelukken bij ouderen vormen een onderschat en toenemend probleem. Per jaar komen meer dan 80.000 ouderen op de spoedeisende hulp terecht na een val.

Belangrijkste oorzaken zijn afname van kracht en reactievermogen en verstoring van de balans.

In de NATIONALE WEEK van de VALPREVENTIE van 2-8 oktober 2017 wordt er in heel Nederland in de media extra aandacht aan besteed.

 

KOM OOK IN BEWEGING  en DOE MEE!!

 

Ton  Schrantee Fysiotherapie aan de Bovenburen  104 a in Winschoten  start op maandag 9 oktober 2017  weer  een cursus VALPREVENTIE  van 11.30  tot 12.30 uur ( 8 lessen)

Tevens kunt u bij ons terecht voor Fysiofitness, dit is een combinatie van kracht en conditietraining onder begeleiding van een fysiotherapeut.

 

 INFORMATIE :

wilt u meer informatie over de cursus Valpreventie  of over het volgen van Fysiofitness ,dan kunt u  langskomen in de Week van de VALPREVENTIE :op maandag 2 oktober van 11.30 – 12.30 uur.

Er staat  dan een hindernisparcours klaar, zodat u zelf kan uitproberen hoe  evenwichts-en balanstraining gaat, en zijn er oud-cursisten aanwezig die hun ervaringen met u willen delen.

Ook kan iedereen vrijblijvend een valanalysetest  doen, dit is een eenvoudige vragenlijst waarmee wij uw valrisico kunnen bepalen.

GRIJP UW KANS,  LAAT U INFORMEREN en KOM IN BEWEGING!!

Contact: Ton Schrantee Fysiotherapie , Bovenburen 104-a, tel;  424242

www.tonschrantee.nl

 
 

Bekijk ook

Expertisecentrum Wervelkolom Klachten Winschoten

In de praktijk van Ton Schrantee is een expertisecentrum voor wervelkolomklachten opgericht. Dit betreft pijnklachten aan de nek, boven- en onderrug. Binnen het expertisecentrum wordt gehandeld conform aanbevelingen geformuleerd in de beroepsinhoudelijke richtlijnen. De individuele behandeling wordt daar waar mogelijk onderbouwd met wetenschappelijke evidentie aangevuld met de jarenlange praktijkervaring door betrokken therapeuten. Naast de (manueel)fysiotherapeut werken mogelijk andere disciplines tezamen aan uw klacht. Hierbij valt te denken aan de ergotherapeut, psychomotorisch therapeut en/of een diëtist.
 
Lees het hele bericht

Wil je meer informatie,  bel of mail ons dan even. 
 
Lees het hele bericht
  Valpreventie: Bent u bang om te vallen?   Vanaf 15 oktober 2018 organiseren wij weer een cursus valpreventie. De cursus bestaat uit 8 lessen, 's maandag van 11.30 tot 12.30 uur. Op maandag 01 oktober a.s., in de week van de Landelijke Valpreventie,  is er in onze praktijk een inloopuur, van 11.30-12.30,  waarin u informatie over de cursus krijgt, vragen kunt stellen en kunt zien waar de cursus wordt gegeven. Ook zijn er oud-cursisten aanwezig om hun ervaringen te delen. Aanmelden voor de cursus kan vanaf nu. VOORKOM VALONGELUKKEN: BLIJF IN BEWEGING!!          
 
Lees het hele bericht