Terug naar Nieuws

Nieuw!! Samenwerkingsverband met een psychomotorisch therapeut.

Vanaf 24 oktober 2018 gaan wij een samenwerking aan met Marije van der Meer, psychomotorisch therapeut. Een nieuwe discipline onder ons dak. In bijgaande tekst kunt u lezen wat Marije doet en wat zij eventueel voor u kan betekenen.    

 

Praktijk Van der Meer PMT & begeleiding biedt zowel psychomotorische therapie aan als sport begeleiding voor mensen met fysieke of mentale problemen.

Psychomotorische therapie is een therapie vorm waarbij bewegen wordt ingezet om eigen gedrag verklaarbaar te maken.

Anders dan bij een psycholoog wordt er dus vooral actief bewogen.

Tijdens het bewegen wordt jouw gedrag ten opzichte van je klacht vaak direct duidelijk. Wanneer het gedrag duidelijk is wordt er geoefend met ander gedrag waardoor de klacht minder op de voorgrond treedt.

 

Vind jij het lastig om onder woorden te brengen wat jij voelt, denkt of vindt? Dan is psychomotorische therapie de uitkomst voor jou.

Heb jij last van spanningen, stress, burn-out of vind je het lastig om grenzen te hanteren, door het doen van verschillende therapeutische activiteiten leer je om te gaan met diverse thema`s.

 

Ben jij nog niet zeker of psychomotorische therapie iets voor jou is?

Neem vooral een kijkje op website van Marije www.vandermeerpmt.nl  en maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

 
 

Bekijk ook

Zorgverzekering 2019.

In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend. De Consumentenbond heeft op haar website alle informatie over zorgverzekeringen gratis en voor iedereen beschikbaar.  Vergelijk dus zorgvuldig via: http://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering
 
Lees het hele bericht

Expertisecentrum Wervelkolom Klachten Winschoten

In de praktijk van Ton Schrantee is een expertisecentrum voor wervelkolomklachten opgericht. Dit betreft pijnklachten aan de nek, boven- en onderrug. Binnen het expertisecentrum wordt gehandeld conform aanbevelingen geformuleerd in de beroepsinhoudelijke richtlijnen. De individuele behandeling wordt daar waar mogelijk onderbouwd met wetenschappelijke evidentie aangevuld met de jarenlange praktijkervaring door betrokken therapeuten. Naast de (manueel)fysiotherapeut werken mogelijk andere disciplines tezamen aan uw klacht. Hierbij valt te denken aan de ergotherapeut, psychomotorisch therapeut en/of een diëtist.
 
Lees het hele bericht

Wil je meer informatie,  bel of mail ons dan even. 
 
Lees het hele bericht