Terug naar Nieuws

Nieuw!! Samenwerkingsverband met een psychomotorisch therapeut.

Vanaf 24 oktober 2018 gaan wij een samenwerking aan met Marije van der Meer, psychomotorisch therapeut. Een nieuwe discipline onder ons dak. In bijgaande tekst kunt u lezen wat Marije doet en wat zij eventueel voor u kan betekenen.    

 

Praktijk Van der Meer PMT & begeleiding biedt zowel psychomotorische therapie aan als sport begeleiding voor mensen met fysieke of mentale problemen.

Psychomotorische therapie is een therapie vorm waarbij bewegen wordt ingezet om eigen gedrag verklaarbaar te maken.

Anders dan bij een psycholoog wordt er dus vooral actief bewogen.

Tijdens het bewegen wordt jouw gedrag ten opzichte van je klacht vaak direct duidelijk. Wanneer het gedrag duidelijk is wordt er geoefend met ander gedrag waardoor de klacht minder op de voorgrond treedt.

 

Vind jij het lastig om onder woorden te brengen wat jij voelt, denkt of vindt? Dan is psychomotorische therapie de uitkomst voor jou.

Heb jij last van spanningen, stress, burn-out of vind je het lastig om grenzen te hanteren, door het doen van verschillende therapeutische activiteiten leer je om te gaan met diverse thema`s.

 

Ben jij nog niet zeker of psychomotorische therapie iets voor jou is?

Neem vooral een kijkje op website van Marije www.vandermeerpmt.nl  en maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

 
 

Bekijk ook

 Onze praktijk is op Goede Vrijdag, 19 april 2019, gewoon geopend. Tweede Paasdag zijn we gesloten en dinsdag 23 april staan we weer voor u klaar. Wij wensen iedereen hele fijne Paasdagen!!
 
Lees het hele bericht

Wat gebeurt er, behalve fysiotherapie, nog meer in onze praktijk!?

 U kunt ook bij ons terecht voor: *medische massage therapie, Josephine van der Woude  *diëtiste van Elfit, Ingrid Klok *Zwanger en Fit , Natasja Hilverts *psychomotorische therapie, Marije van der Meer *pedicure en schoonheidssalon, Ciska Abrahams
 
Lees het hele bericht

Zorgverzekering 2019.

In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend. De Consumentenbond heeft op haar website alle informatie over zorgverzekeringen gratis en voor iedereen beschikbaar.  Vergelijk dus zorgvuldig via: http://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering
 
Lees het hele bericht