Terug naar Nieuws

Hemelvaart 2021

Dinsdag 11 mei 2021.

Donderdag 13 mei (Hemelvaart) en vrijdag 14 mei is de praktijk gesloten. Wij wensen iedereen een fijn weekend! Maandag 17 mei a.s. staan wij weer voor u klaar. 

 
 

Bekijk ook

WVV, Nico Jager en Ton Schrantee slaan handen wederom ineen.

 18 maart 2021. Sportcentrum Nico Jager, Ton Schrantee Fysio- en Manuele Therapie en WVV hebben de samenwerking van de afgelopen jaren verlengd. Leden van WVV kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de sportvoorzieningen van Nico Jager en WVV heeft in samenwerking met Sportcentrum Nico Jager en Ton Schrantee een gestructureerde werkwijze voor hersteltrainingen ingericht.      
 
Lees het hele bericht

Covid-19 revalidatie

Ervaart u klachten na Covid-19-besmetting? Uw fysiotherapeut helpt u graag! Als u besmet bent geweest met het Covid-19-virus kunt u nog lange tijd klachten ervaren, zoals:   Gewichtsafname Verminderde conditie en uithoudingsvermogen Vermoeidheid Verlies van spiervolume/kracht
 
Lees het hele bericht

Praktijk open voor reguliere zorg.

 05-02-2021 Werkt u ook nog steeds thuis aan de keukentafel? En krijgt u last van uw houdings- en bewegingsapparaat? Gelukkig zijn wij er om u te ondersteunen. Ook kunt bij ons terecht voor een herstelprogramma na besmetting met COVID-19. Verder zijn wij normaal geopend voor alle reguliere behandelingen, dit alles natuurlijk binnen de geldende regels van het RIVM. Heeft u vragen? Bel of mail ons even: 0597-424242 of fysio@tonschrantee.nl.
 
Lees het hele bericht